En primera persona

Amb formació jurídica i en mediació, i amb experiència en diversos camps de la resolució de conflictes, treballem en l'àmbit civil, familiar, comunitari i mercantil. 

Actuem principalment des de la vessant emocional del conflicte, intentant explorar diferents opcions fruït de les sessions i converses, que faci a les parts poder millorar les seves expectatives i la seva manera de viure la relació amb l'altre. 

Amb més de dotze anys d'experiència treballant amb l'administració pública, coneixem d'aprop les problemàtiques que puguin sorgir entre col·lectius ciutadans, associacions, veïnatges,...  

A l'hora, amb formació específica en negociació assistida en l'àmbit privat, vehiculem espais de resolució de divergències a nivell empresarial i laboral.  

Creiem en el treball col·laboratiu. Treballem de manera estable amb un equip de professionals que poden complementar la nostra feina i donar un servei més personalitzat als nostres clients: assessors en diferents matèries de l'àmbit jurídic (fiscalitat, dret bancari, ... ), psicòlegs, etc.